Culori vii pentru toata casa

Alege culorile stalucitoare si vii pentru o casa vesela. Decoratiunile din locuinta ta necesita un pic de viata. De aceea iti recomandam sa uiti de tonurile de gri si sa umpli casa ta de veselie, stralucire si lumina.

Veselia si bucuria trebuie fie elementele care sa inunde locuinta ta, si nimic nu te poate ajuta mai mult pentru a crea un ambient vesel, decat culorile pe care le alegi. Acorda o sansa acestor decoratiuni, iar locuinta ta va respira optimism si culoare.

De la culorile pentru pereti, canapea si fotolii, pana la nuantele pentru bucatarie si baie, totul are o importanta deosebita in momentul in care vrei sa creezi o locuinta vesela care sa te faca sa uiti de sters.

Idei de decorare in tonuri vesele:

1.    Daca esti o fire prudenta si alegi nuantele de alb pentru pereti, poti reda veselia casei tale adaugand elemente decorative colorate si vii. In bucatarie poti achizitiona vesela colorata (in trend sunt canile si farfuriile in dungi, colorate), iar in dormitor poti achizitiona un dulap colorat, sau sa colorezi ramele tablourilor in tonuri vii.

2.    Poti opta si pentru varianta de a picta un singur perete (din dormitor, living sau dining) intr-o culoare stridenta: rosu, portocaliu, mov sau verde. In baie, poti opta pentru tonuri de alb vanilie si un perete vopsit in albastru.

Lasa culorile sa iti invadeze casa si vei vedea cum vei deveni in fiecare zi mai optimista, plina de viata si mai calma!

Arhivat in: Mobila - stiluri si designuri

You might like:

Scaune pentru copii, mijloc de invatare a unei posturi corecte Scaune pentru copii, mijloc de invatare a unei posturi corecte
Cum sa ai un dormitor de lux Cum sa ai un dormitor de lux
Imagini cu bucatarii. 5 bucatarii moderne ieftine si elegante Imagini cu bucatarii. 5 bucatarii moderne ieftine si elegante
Dulap usi culisante. 10 modele moderne pentru spatii inguste Dulap usi culisante. 10 modele moderne pentru spatii inguste

Raspunde

Submit Comment
*
© 8400 Mobila Ieftina. Toate drepturile rezervate. XHTML / CSS Valid.
Servicii web Theme Junkie.